PREMIUM Kualitas Ngalacak Sabar

Sadaya kacamata kami dikembangkeun ku désainer ahli anu nyiptakeun aranjeunna tina kaperluan tim atlit profésional anu dinyatakeun teras aranjeunna didamel nganggo bahan pangsaéna dina pabrik optik sareng pigura anu pangsaéna. Masing-masing sareng pasangan gelas urang parantos ngaliwat dugi ka genep puluh prosés manual sateuacan meunteun bentuk ahirna, salian ngalangkungan kontrol kualitas anu paling ketat sareng uji coba.





PUNGGU GUNUNG DI PREMIUM KELUAR AKSET

Pigura dijieun tina asétat selulosa anu pangsaéna. Urang milih sacara saksama unggal kelompok na asétat pikeun mastikeun yén hasilna pangsaéna. Unggal pigura dilakukeun sareng digosok ku cara sacara lengkep ku artisanal ku tukang-tukang master, ku kituna ngajamin hiji produk sareng Premium rengse langkung luhur standar pasar. Hatur nuhun kana ieu, urang kéngingkeun kacamata Uller® janten produk tina rentang pangluhurna anu tiasa dipanggihan dina industri optik.

PIECES Logam Pérak.

Pigura urang kalebet bagian logam tahan tina kakuatan sareng kualitas anu paling luhur. Engsel high-end anu kuat sareng kokoh tapi dina waktos anu sasarengan gaduh rasa lemes anu hadé pikeun sendi. Mékanisme bubuka sareng nutup saderhana na parantos dirancang pikeun ngagampangkeun kanyamanan anjeun tapi dina waktos anu sasarengan sareng kualitas anu teu kaéléhkeun anu bakal masihan anjeun kinerja anu pangsaéna.