manpaat cilismo

Panggihan 5 kauntungan langsung tina siklus!

Pébruari 23, 2021

Nyupiran sapédah mangrupikeun ledakan tanpa diragukeun. Rumaos waé angin ngahiliwir dina ramo anjeun nalika anjeun ngosongkeun sababaraha pemandangan paling éndah di Spanyol atanapi dunya ... Teras maca sareng mendakan naon 5 kauntungan utama anu anjeun tampi nalika anjeun ngamimitian dina dunya Ngabuburit!

Tempo artikel pinuh
topeng ski salju

Panganyarna dina kacamata ski Panggihan Uller Snowdirft énggal!

Pébruari 16, 2021

Kumpulan kami tina Kacamata ski ULLER SNOWDRIFT® Éta didamel ku téknologi paling canggih dina élmu élmu optik di dunya! abdiÉta kalebet sistem pertukaran lensa magnét. Naha anjeun terang téknologi kami? Pendakan aranjeunna didieu!
Tempo artikel pinuh
10 Lembah paling éndah tur endah di kacamata hideung ULLER dunya

10 lembah paling éndah tur endah di dunya

Pébruari 15, 2021

Lebak mangrupakeun sumber inspirasi! Formasi sareng strukturna luar biasa narik sabab urang ningali alam dina sagala kamahéranna dina tindakan. Kusabab anjeun henteu terang, lebak mangrupikeun medan anu saé anu ngajantenkeun planet urang tempat anu saé pikeun dinikmati sareng ngamimitian petualangan énggal. Baca terus teras mendakan lembah-lembah anu paling indah di planet urang!

Tempo artikel pinuh
kacamata olahraga pangsaéna 2021

Kacamata pangalusna pikeun olahraga 2021 | Kacamata Olahraga Uller® BOLT!

Pébruari 10, 2021

Pilarian kacamata olahraga Uller® BOLT anyar kami anu didamel ku sareng pikeun olahraga sareng ahli petualangan, teras-terasan milari kanyamanan sareng kaseueuran nalika olahraga sapertos ngaji, muter, ski, luncur angin sareng seueur deui. Muga gelas olahraga anjeun ngalengkepan petualangan anjeun kalayan sampurna!
Tempo artikel pinuh

kacamata hideung polarisasi

Kami ngarengsekeun patarosan anu paling sering ngeunaan kacamata polarized!

Pébruari 10, 2021

Ti Uller® kami hoyong ngajelaskeun ka anjeun naon anu hartosna éta kacamata hideung kami terpolarisasi ogé, kami ngajelaskeun naon kaunggulan anu aya dina kacamata hideung sareng naha anjeun kedah milih éta numutkeun ciri-cirina. Entong cicing sareng mamang, didieu urang ngajawab patarosan anu paling sering ngeunaan kacamata hideung anu polarisasi!
Tempo artikel pinuh
topeng ski fotokrom

Topeng ski Photochromic Penting dina dinten salju anjeun!

Pébruari 10, 2021

Ti Uller® kami hoyong ngajarkeun anjeun pentingna masker ski nganggo lénsa photochromic nalika nyayogikeun panon anjeun nalika latihan ski, snowboard, freeride atanapi kagiatan olahraga outdoor anu sanés. Panggihan kaunggulan kacamata ski sareng lénsa fotokromik!
Tempo artikel pinuh
Lebak Aran

Petualangan, olahraga sareng pariwisata olahraga di Aran Valley

Pébruari 10, 2021

Naha Lembah Aran anu kasohor sapertos Freerider Aymar Navarro anu kawéntar? Persis! Éta harga lebak anu perenahna di Pyrenees, khususna di propinsi Lleida, di Catalonia. Ieu mangrupikeun ibukota Lembah Aran sareng ampir 50% penduduk daérah ieu cicing di dieu. Mangrupikeun tempat anu sepi sareng menawan, pinuh ku hal-hal anu tiasa didatangan. Di dieu kami mendakanana sareng kami ngawartosan naon anu kedah dilakukeun di dinya!
Tempo artikel pinuh
10 hal anu anjeun henteu terang ngeunaan Aymar Navarro

Anjeun henteu terang ieu 11 hal ngeunaan Aymar Navarro anu kawéntar!

Pébruari 10, 2021

Aymar Navarro mangrupikeun panaratas freeride nasional anu milari hirup dina "usum salju anu langgeng". Pemain ski Val d'Aran (sareng pemadam kebakaran) mangrupikeun urang Spanyol anu mimiti asup ka Freeride World Tour, dimana para freerider pangsaéna di dunya bersaing. Ieu 11 hal anu anjeun henteu terang perkawis anjeunna!
Tempo artikel pinuh

Ieu pidéo anu pangsaéna tina Aymar Navarro!

Ieu pidéo anu pangsaéna tina Aymar Navarro!

Pébruari 10, 2021

Aymar Navarro mangrupikeun freerider anu paling penting di dunya sareng freerider pangsaéna anu urang gaduh di Spanyol. Dilahirkeun di Lembah Aran, hirupna didedikasikan pikeun milarian "usum salju langgeng". Catalan ieu anu mimiti ski nalika yuswa yuswa tilu taun dipikaterang salaku minat pisan kana hal anu ekstrim.  Naha anjeun terang freerider ieu sateuacan? Di dieu kami nyungkeun pidéo YouTube na anu pangsaéna!
Tempo artikel pinuh
Mikaela Shiffrin

Mikaela Shiffrin Curiosities sareng video YouTube pangsaéna!

Pébruari 10, 2021

Ratu anyar sirkus bodas. Kieu carana Mikaela Shiffrin dipikaterang dina dunya ski alpine sadunya. Pemain ski Amérika Mikaela Shiffrin parantos berhasil mecah sadaya rékor anu parantos disetél pikeun dirina. Di dieu urang carioskeun panasaran anu anjeun moal terang ngeunaan dirina!
Tempo artikel pinuh
Mikaela Shiffrin

Mikaela Shiffrin Ratu anyar sirkus bodas!

Pébruari 10, 2021

Upami urang badé nyarioskeun perkawis awéwé dina ski, urang moal lirén nyarioskeun Amérika Mikaela Shiffrin, anu parantos kéngingkeun dua medali emas Olimpiade, tilu Kajuaraan Dunya, tilu Jenderal Piala Dunia, 6 Piala Dunia dina disiplin Slalom, hiji di Super Raksasa sareng anu sanés di Giant Slalom. Di dieu urang carioskeun sadayana ngeunaan ratu sirkus bodas!
Tempo artikel pinuh
tips pencegahan longsoran

Tip pencegahan dasar di gunung | Infografis

Januari 27, 2021

Ti Uller® Kami parantos nyiapkeun tip ieu pikeun pencegahan résiko naon di gunung kusabab kami hoyong pengendara sareng atlit profesional kami teras-terasan mikaresep kagiatan anu dipikaresep bari nyegah jinis résiko naon waé. Turutan petunjuk kami sareng nyiapkeun sampurna pikeun petualangan anjeun di gunung!
Tempo artikel pinuh

Aymar Navarro

Aymar Navarro Freerider pangsaéna di Spanyol!

Januari 22, 2021

Naha anjeun terang saha Aymar Navarro? Aya anu nyarios yén anjeunna mangrupikeun freerider pangsaéna di Spanyol, anu sanés nyarios yén anjeunna pasti aya retakan, kumaha saur anjeun? Anjeunna ngalahir sareng digedékeun di Lembah Aran sareng parantos janten ski luar biasa pikeun ski, sumping bersaing di FTW. Pendakan Rahasia kahirupan Aymar Navarro, atlit anu dibahas sadayana!
Tempo artikel pinuh
Pilarian kacamata ski ULLER® CORNICE anyar kami!

Pilarian kacamata ski ULLER® CORNICE anyar kami!

Januari 22, 2021

Lamping parantos dibuka, salju ngantosan kami. Sareng ti Uller® kami parantos siap-siap ngalaksanakeun tindakan. Kusabab ieu tim kami désainer anu sumanget ngeunaan freeride dina waktos anu sami nyiptakeun kacamata ski CORNICE anyar. Pendakan kunaon éta didamel pikeun anjeun!
Tempo artikel pinuh
Saluareun Gunung Ngan pikeun freerider

Kabébasan luar gunung ... Inspirasi sareng kanyaho pikeun freerider anu sajati!

Januari 12, 2021

Nanjak gunung nyaéta kabébasan mangrupikeun éksprési anu maksimal! Tulisan ieu kanggo anjeun anu resep freeride anu taun ieu gaduh langkung seueur kahoyong ti kantos ngaraoskeun adrenalin ngaliwatan uratna. Tingali kana rekomendasi olahraga gunung urang ... Candak inspirasi sareng kami!
Tempo artikel pinuh
Kacamata ski sareng lénsa magnét anu tiasa ditukeurkeun

Kacamata ski sareng lénsa anu tiasa ditukeurkeun ... Langkung penting tibatan anu anjeun pikirkeun!

Januari 03, 2021

Urang kedah salawasna dilengkepan ku cara anu pangsaéna. Ngajagaan visi sareng panon urang penting pisan, sedengkeun urang kedah adaptasi sareng kaayaan cuaca di luhur. Pilarian kacamata ski kami ku lénsa anu tiasa ditukeurkeun!
Tempo artikel pinuh

Top 10 rilisan paling parah

TOP 10 video katurunan paling ekstrim Tong sono!

Januari 03, 2021

Ngan cocog pikeun freerider dina haté! Rasakeun sadaya adrénin, karep sareng pikaresepeun ngalangkungan TOP 10 video ieu katurunan paling parah. Naha anjeun bakal sono ka aranjeunna? Entong dipikir dua kali teras pencét di dieu! Relive sareng kami momen anu teu terlupakan ieu anu nyimpulkeun katurunan anu paling epik sareng ikon dina sajarah ...

Tempo artikel pinuh
Kacamata ski lénsa anu tiasa ditukeurkeun

Panggihan Tembok Kumpulan topéng ski anyar kami!

Januari 03, 2021

Naha anjeun parantos terang koleksi anyar kami masker ski "Tembok"? Entong sono! Dina fashion olahraga Uller® moal pernah katinggaleun. Tim desainer kami sareng sumanget ngeunaan freeride, olahraga gunung sareng petualangan sajati, teraskeun damel pikeun nyandak tren pangénggalna dina topéng ski.
Tempo artikel pinuh