Kacamata pangalusna pikeun olahraga 2021 | Kacamata Olahraga Uller® BOLT!

Pébruari 10, 2021

kacamata olahraga pangsaéna 2021

Dina mode olahraga di Uller® kami henteu hoyong ditingalkeun sareng kami hoyong neraskeun nawiskeun para freerider sareng atlit profesional urang pelengkap anu sampurna pikeun kagiatan olahraga luar. Kusabab kitu, tim desainer kami anu resep kana petualangan, teraskeun damel unggal dinten pikeun nyandak tren pangénggalna kacamata olahraga, dina waktos anu sami urang ngajagaan kualitas sareng kinerja optimal anu urang lakukeun di Uller® ti saprak diluncurkeun, sareng taun ayeuna aranjeunna dianggap kacamata olahraga pangsaéna 2021.

Dina kasempetan ieu kami hoyong nampilkeun anjeun sababaraha kacamata olahraga istimewa pisan anu didamel ku sareng pikeun atlit anu teu sieun ku nanaon: kumpulan kacamata olahraga énggal pikeun ngaji, muter, ski, atanapi latihan olahraga ULLER BOLT; kacamata hideung pangsaéna.

Mangrupikeun kacamata olahraga dimana lénsa ogé tiasa ditukeurkeun. Nalika mésér Anjeun Kacamata olahraga ULLER BOLT Anjeun bakal mendakan dua lensa anu bénten: hiji kanggo dinten anu cerah sareng hiji kanggo dinten-dinten sanés kalayan kaayaan cuaca anu goréng. Ku cara kieu, anjeun bakal ngagaduhan panon sareng visi anjeun dijagi sepanjang waktos. Ieu model anu unik sareng ekslusif anu dirancang pikeun kualitas sareng kanyamanan sadaya atlit urang anu hoyong  manfaatkeun kagiatanana… Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kacamata olahraga ULLER BOLT anyar kami?

Ti Uller® urang teras-terasan milarian anu urang kacamata olahraga touch kasampurnaan bari urang masihan pentingna pantes Pantun dina dunya olahraga jeung gunung. Kacamata olahraga ieu sapinuhna diadaptasi kana kabutuhan atlit profesional urang, anu kami terang anu kedah siap-siap siap tindakan bari mayungan kahirupan aranjeunna tina kamungkinan résiko dina olahraga!

Cara damel Uller® épéktip sareng teras-terasan dianggo saé. Mimiti, produk anu dicobaan, ngumpulkeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun rarancang sareng ti dinya sadayana adaptasi anu diperyogikeun dilakukeun pikeun nyumponan tungtut luhur sapatu olahraga urang. Tina padamelan penting ieu, tungtungna hasil anu paling optimal anu urang pilari tiasa diala. Ayeuna nalika urang milari yén anjeun anu nempatkeun urang kacamata olahraga Uller® BOLT, pasti tanpa kacamata hideung pangsaéna 2021.

kacamata olahraga

Kacamata olahraga kualitas paling luhur

Sadaya urang kacamata olahraga Éta didamel ku bahan pangsaéna di pasar pikeun nyumponan tungtutan pangluhurna anu ditumpukeun ku atlit élit sareng kinerja tinggi. Éta ogé kacamata olahraga anu tiasa disetél berkat pigura internal alit anu dipibanda, anu cocog pikeun nempatkeun lénsa koréksi upami diperlukeun. Ogé, kacamata olahraga ieu leres-leres unisex. Naon ieu hartosna? Éta kacamata olahraga ieu cocog pikeun lalaki sareng awéwé sareng adaptasi sampurna sareng kontur anjeun. Ku cara kieu, anjeun tiasa salawasna gaduh sagala agility mungkin anu ditungtut disiplin olahraga anjeun. Urang Kacamata olahraga Uller® BOLT Éta ngandung lénsa utama: UV400 Protection CAT.3, dirancang ngajaga panon anjeun nalika cerah. Ogé, ogé pikeun dinten-dinten mendung sareng kirang lampu! Kacamata olahraga ngandung lénsa sékundér: Perlindungan UV400 CAT.1 Teu diragukeun, pigura na tina TR90 nyayogikeun katerangan maksimum sareng résistansi dina olahraga naon waé, naha ski, ultratrail, luncur ...

Naon anu anjeun tiasa tingali sasarengan sareng kaca mata kaca anjeun?

Supados salawasna nyumponan kabutuhan atlit sareng freerider urang, urang Kacamata olahraga Uller® BOLT Éta asalna tina panangan sareng pelengkap di handap ieu anu dirancang pikeun kanikmatan sareng konservasi produk:

- Gunung dina TR90

- Lénsa pikeun cerah poé CAT.3

- lensa pikeun poé mendung CAT.1

- Pigura Batin pikeun nempatkeun lensa resép

- Mawa bisi ku rohangan pikeun nyimpen lensa.

- Panutup microfiber kalebet ku anjeun tiasa nyimpen kacamata anjeun sareng ogé ngabersihan lénsa

- lawon Microfiber pikeun ngabersihan lénsa.

- Stiker kalebet Dihaturkeun dina kotak kalayan presentasi anu saé pisan. 

nu Kacamata olahraga Uller® Aranjeunna diakuan di langkung ti 30 nagara pikeun kualitas luhurna ku harga anu murah pisan, janten kami hoyong anjeun pikeun ngajukeun aranjeunna dina olahraga favorit anjeun sareng kagiatan ekstrim. Naha anjeun hoyong terang di mana olahraga anjeun tiasa nganggo kacamata olahraga anjeun?

- Ngajalankeun: kacamata olahraga Éta penting pisan pikeun ngaji waé, sanés ngan ukur pikeun mayungan panon urang tina cuaca dinten éta, tapi ogé kusabab éta ngajagaan paningal tina lebu sareng kagaringan lingkungan anu ngaganggu.

- Ngabuburit: éta mangrupikeun salah sahiji olahraga paling serbaguna anu aya sareng ti Uller® kami terang pisan yén gumantung kana jalur, waktos sareng usum taun, kacamata olahraga anjeun kedah serbaguna sareng diadaptasi pikeun unggal kaayaan. Urang Kacamata olahraga Uller® BOLT aranjeunna sampurna diadaptasi kana sagala jinis kaayaan.

- Ski sareng snowboard: henteu ngan ukur anjeun tiasa nganggo topéng ski nalika latihan olahraga salju ieu, tapi kacamata olahraga ogé tiasa janten pilihan anu saé upami anjeun milari aksésoris anu langkung énggal sareng langkung raoseun. Seueur pengendara langkung resep aranjeunna!

- Hiking, trekking atanapi olahraga gunung anu sanés: gumantung kana waktos dinten dimana urang pendakan, panon urang kedah langkung seueur panyalindungan. Modalitas ieu di gunung ogé peryogi anu saé kacamata olahragadependiendo de la climatología”

- Ngalancar: cai ngagambarkeun sinar panonpoé ku cara anu tiasa ngabahayakeun panon anjeun. Coba lakukeun ku gelas olahraga anu saé pikeun ngajagi sareng ulah ngarusak paningal anjeun!

- Tenis sareng ténis dayung: upami anjeun resep olahraga balap, anjeun ogé bakal terang yén anjeun teras-teras ningali langit sareng pengadilan ogé ngahasilkeun debu anu dugi ka panon. Alus, gelas olahraga ringan sapertos Uller® BOLT bakal ngabantosan anjeun pikeun latihan olahraga karesep anjeun kalayan sampurna, nyingkahan kamungkinan ngarusak paningal anjeun, utamina kusabab téknologi premium anu didamelna.

gelas olahraga premium

Kusabab sadaya alesan ieu, ti tim Uller® kami ngajak anjeun nyobian kami kacamata olahraga sareng anjeun ngaraoskeun nyalira kanyamanan sareng ringanna nalika ngajaga panon anjeun dina olahraga tapi ngiringan anjeun sepanjang waktos ngabantosan anjeun pikeun ngaraosan pangalaman éta. Teraskeun sareng cobian urang Kacamata olahraga Uller® BOLT!


Patali sareng Publications

Kacamata ski terlaris kami di 2020!
Kacamata ski terlaris kami di 2020!
Najan kanyataan yén taun ieu 2020 janten anu teu ati-ati, ti Uller® kami hoyong neraskeun nawiskeun para freerider sareng atlit kami kualitas anu paling saé supaya pangalaman dina olahraga terus dirasa.
baca leuwih
F * CK 2020 | ULLER
F * CK 2020 | ULLER
Tanpa ragu urang sadayana nyarios pisan: JANCOK 2020! Taun anu leres pisan radikal ... urang ngartos yén éta memang taun ayeuna, sesah ngartos, sesah ngajelaskeun sareng ogé sesah diungkulan, ... TAPI
baca leuwih
Pantun optik kado idéal pikeun masihan dina Reyes!
Pantun optik kado idéal pikeun masihan dina Reyes!
 Pasti bakal janten kado anu pangsaéna! Kacamata hideung cocog pikeun lalaki sareng awéwé sareng adaptasi sacara sampurna kana kontur raray pikeun ngagaduhan agility anu mungkin dilakukeun ku disiplin
baca leuwih
Béjakeun ka kami mana topéng salju anu anjeun anggo sareng kami bakal nyarioskeun anjeun saha anjeun!
Béjakeun ka kami mana topéng salju anu anjeun anggo sareng kami bakal nyarioskeun anjeun saha anjeun!
Di Uller® kami nyiptakeun topéng salju pikeun ski sareng snowboard ku sareng pikeun freeriders. Urang terang yén di gunung, kapribadian sareng gaya mangrupikeun hal anu penting pisan pikeun atlit urang. Tuturkeun
baca leuwih
Pilarian kacamata ski ULLER® CORNICE anyar kami!
Pilarian kacamata ski ULLER® CORNICE anyar kami!
Lamping parantos dibuka, salju ngantosan kami. Sareng ti Uller® kami parantos siap-siap ngalaksanakeun tindakan. Kusabab ieu tim kami désainer sareng gairah dina waktos anu sasarengan
baca leuwih
Kacamata ski sareng lénsa anu tiasa ditukeurkeun ... Langkung penting tibatan anu anjeun pikirkeun!
Kacamata ski sareng lénsa anu tiasa ditukeurkeun ... Langkung penting tibatan anu anjeun pikirkeun!
Urang kedah salawasna dilengkepan ku cara anu pangsaéna. Perlindungan visi sareng panon urang penting pisan, dina waktos anu sami urang kedah adaptasi sareng kaayaan cuaca di dinya
baca leuwih
Panggihan Tembok Kumpulan topéng ski anyar kami!
Panggihan Tembok Kumpulan topéng ski anyar kami!
Naha anjeun parantos terang koleksi anyar kami masker ski "Tembok"? Entong sono! Uller® pernah jauh di tukang baju olahraga. Tim desainer sareng peminat freeride urang, éta
baca leuwih