Kami ngarengsekeun patarosan anu paling sering ngeunaan kacamata polarized!

Pébruari 10, 2021

kacamata hideung polarisasi

nu kacamata hideung polarisasi aranjeunna hal anu urang tiasa nyarios pisan didieu di Uller®. Kusabab kitu, urang jelas yén kacamata hideung sanés hal anu ngan saukur nyumbang faktor gaya anu hébat pikeun tampilan naon anu urang pake, tapi éta penting sareng diperyogikeun pisan pikeun miara kasihatan panon urang. Éta beuki dianggo ku seueur jalmi, éta sababna kami terang yén nalika urang nyarioskeun kacamata hideung dina sababaraha waktos anjeun bakal kantos nguping kacamata hideung polarisasi, Kaleresan?

Ti Uller® kami hoyong ngajelaskeun ka anjeun naon anu hartosna éta kacamata hideung kami terpolarisasi ogé, kami ngajelaskeun naon kaunggulan anu aya dina kacamata hideung sareng naha anjeun kedah milih éta numutkeun ciri-cirina.

Téknologi anu aya dina kacamata hideung anu dipolarisasi pasti parantos ngajantenkeun petualang, atlit sareng roh bébas resep liburan sareng wisata langkung seueur, kusabab aranjeunna hilap kana sakedik masalah ageung sapertos anu, sanaos éndah, urang ngalaan diri ka alam, matahari sareng unsur-unsur ... tapi teu aya anu teu aya jalan kaluar na! "Entong ditinggal mamang, di dieu urang ngajawab patarosan anu paling sering ditaroskeun ngeunaan kacamata hideung anu terpolarisasi!

kacamata hideung polarisasi

PERTANYAAN SING sering dipénta sareng jawab ngeunaan kacamata hideung

Naon hartosna kacamata hideung polarisasi?

nu kacamata hideung polarisasi Éta kacamata hideung sacara normal, pikeun silih pahami mimitina. Anu ngabédakeun sareng ngajantenkeun jinis kacamata hideung ieu khusus nyaéta lambaran anu ditambihan lénsa na anu nyaring sinar panonpoé sareng anu sok tumiba ka arah anu tangtu. Ku cara kieu yén refleksi dileungitkeun sareng ngamungkinkeun pisibilitas langkung ageung, ogé nambihan kalemahan visual sareng kanyamanan anu langkung ageung kana panon anjeun nalika kakeunaan sagala jinis pencahayaan. Lami-lami jinis kacamata hideung anu polarisasi ieu ngan saukur dianggo dina séktor anu khusus pisan, sapertos navigasi atanapi kagiatan naon waé anu aya hubunganana sareng laut, kumargi cerminan anu kajantenan dina cai kusabab cahaya panonpoe ageung pisan sareng seueur waktos, upami éta nyéépkeun waktos anu lami pikeun kakeunaan éta tiasa bahaya.

Sanaos kitu, aya kasadaran anu tumuh nalika ngeunaan mayungan paningal tina sinar panonpoé anu parantos ngajantenkeun panggunaan kacamata hideung polarized dinten ayeuna, sareng panon urang bakal salawasna ngahatur nuhun pikeun éta. 

Naon lensa anu terpolarisasi? 

Pikeun ngajawab patarosan ieu urang kedah émut yén sinar panonpoé henteu ngahontal panon ngaliwatan garis anu lempeng, tapi tina sagala arah anu mungkin. Janten khususna "henteu pikaresepeun" nalika éta ditingali dina permukaan datar, sabab éta ngabalukarkeun urang kacapean visual sareng sorotan; dasarna éta mangrupikeun kaleuwihan cahaya anu nyandak pisibilitas. Lénsa polarisasi mangrupikeun jinis saringan nangtung anu ngahalangan sinar panonpoé anu ngahontal panon sacara horisontal, sapertos anu kagambar ku laut, salju, jalan sareng aspal; sareng ngamungkinkeun cahaya nangtung nembus ningali anu jelas.

Naon kacamata hideung anu paling alus dina polarisasi? 

Di dieu kami moal nipu anjeun, salaku tambahan, kami hoyong anjeun nyobian pikeun anjeun nyalira. The kacamata hideung polarisasi ti The Indian Face® moal nguciwakeun anjeun, sareng kami gaduh koleksi anu pinuh ku warna sahingga anjeun tiasa ngagemna sareng ngagabungkeun sareng anjeun masing-masing tampilan anjeun. Kitu ogé, modél kacamata hideung kami nganggo UV400 Protection & CAT.3 lensa polarisasi, anu bakal ngajagi panon anjeun sabisa-bisa. Salaku tambahan, aranjeunna hampang sareng raoseun pisan sareng adaptasi sampurna ka anjeun sahingga pangalaman pangguna anjeun henteu kaéléh. Kacamata hideung anu terpolarisasi angkat ka gunung, angkat ka pantai, ski, olahraga di luar ruangan atanapi ngan saukur ngagem tampilan paling kota unggal dinten. Gaya avant-garde na idéal pikeun digabungkeun sareng jinis baju kanggo lalaki sareng awéwé. Kaséhatan panon anu pangsaéna henteu paséa sareng desain anu paling kasual kalayan kacamata hideung anu dipolarisasi ti Uller®. Aranjeunna sampurna pikeun dinten ka dinten, kaluar pikeun olahraga, perjalanan atanapi bahkan latihan olahraga petualangan.

 Naon kacamata hideung anu hadé dina polarisasi atanapi normal?

Solusi pikeun patarosan ieu nyaéta yén éta gumantung pisan kana panggunaan anu badé masihan kacamata hideung anjeun. Upami, contona, anjeun kedah ngajalankeun dinten anu cerah teuing atanapi anjeun nuju siap-siap olahraga di luar ruangan, éta kacamata hideung polarisasi Aranjeunna bakal janten sekutu pangalusna anjeun pikeun mayungan panon anjeun sareng kaamanan anjeun dina roda, éta sababna anjeun kedah milih éta! Nanging, dina kasus anu langkung ambigu, sapertos kahirupan sadidinten, éta bakal gumantung kana faktor anu béda. Jalma anu panonna sénsitip pisan panginten langkung resep ngagunakeun kacamata polarized anu langkung intensif kalayan saringan kapadetan rendah sacara rutin. Di sisi anu sanésna, upami anjeun henteu ngalaman sensitipitas okular sareng anjeun langkung resep ngagaduhan macem-macem modél, anjeun tiasa milih kacamata tanpa polarisasi, tapi nganggo panyalindungan UV. Sareng éta rupa-rupa warna gelas polarisasi henteu lega sakumaha kacamata tradisional.

Kumaha terang upami kacamata hideung dipolarisasi?

Pikeun terang upami sababaraha kacamata hideung dipolarisasi, Hal kahiji anu kedah urang lakukeun pikeun mastikeun nyaéta nempatkeun lénsa dina posisi horizontal pikeun ningali kumaha gambarna katingalina. Saatos ieu, urang kedah ngaktipkeun kacamata hideung sareng niténan kumaha gambarna tina posisi horizontal dugi ka 60º dugi ka 90º. Urang kedah émut yén upami gelasna janten langkung hideung tibatan biasana sareng henteu ngamungkinkeun anjeun ningali ka sisi sanésna, éta hartosna maka kacamata anjeun leres-leres dipolarisasi! Ogé, seueur kacamata hideung anu terpolarisasi sering ngagaduhan hurup "P" atanapi kecap "Polarized" anu ditulis dina jero candi. Ku cara kieu, urang tiasa mastikeun yén éta kacamata anu disertifikasi. Upami dina sababaraha waktos lensa lengkep kabur sareng nyegah anjeun ningali layarna, éta kusabab éta kacamata polarisasi, kumargi bieu henteu ngamungkinkeun cahaya nembus.

kacamata hideung polarisasi

Iraha nganggo lénsa terpolarisasi?

nu kacamata hideung polarisasi Aranjeunna gaduh seueur kaunggulan anu bakal kami ngajelaskeun di handap. Salah sahiji kaayaan anu paling umum dimana anjeun tiasa nguntungkeun kaunggulan kacamata hideung anu polarisasi nalika nyetir mobil atanapi motor anjeun. Alesan pikeun ieu nyaéta yén éta bakal ngajantenkeun kasempetan pikeun nyingkahan masalah pisibilitas sareng ngajantenkeun unggal perjalanan langkung aman dina hal ieu. Kitu ogé, kacamata hideung sareng lensa polarisasi sampurna pikeun dinten anu cerah, kusabab lensa na tiasa ngirangan réfleksi tina jalan, atanapi cerminan naon waé anu dihasilkeun ku permukaan kendaraan. Dina cara nu sami, kacamata hideung anu ogé terpolarisasi ogé mangpaat pisan nalika merangan kacapean panon anu khas pikeun nyetir nalika urang perjalanan panjang-jam di jalan, janten éta bakal ngabantosan urang ngagaduhan kajelasan anu langkung ageung nalika ngeunaan perjalanan sareng kontras pikeun mastikeun nyetir alus sapanjang perjalanan. Salaku tambahan, hiji jinis anu umum dianggo dina kacamata hideung sareng lensa polarized nyaéta nalika latihan olahraga outdoor, naha di kota, di gunung, di pantai. 

Conto anu jelas nyaéta jalma-jalma anu ski atanapi snowboard, kumargi aranjeunna biasana nganggo kacamata hideung polarisasi sabab pantulan tina salju sering pisan sengit sareng tiasa ngarusak panon urang upami urang henteu ngagem éta katutupan ogé. Kusabab kitu, jenis kacamata hideung anu terpolarisasi ieu ogé tiasa dianggo ku jalma anu ngalaksanakeun bersepeda, ngaji, ngajalankeun ... Atanapi olahraga naon waé anu ngalibatkeun paparan panonpoé panjang, janten bakal cocog pikeun nyaring kalayan kapadetan anu pas pikeun perlindungan paningali urang. Kitu ogé, panon anu langkung peka kana cahaya atanapi anu nembé ngalaman operasi visi bakal ngabantosan ngajaga aranjeunna teras-terasan. 

Kumaha cara ngabersihan kacamata hideung anu terpolarisasi? 

Pikeun ngabersihan anjeun kacamata hideung polarisasi prosedur na sami sareng anu anjeun bakal laksanakeun kalayan tongtonan. Pilihan anu pangsaéna pikeun ngantepkeun aranjeunna salaku énggal nyaéta ngusapan lembut ku kaén microfiber. Sareng, upami aranjeunna kotor pisan, sateuacan ngalakukeun éta, bilas ku cai haneut, garing kalembaban ku kaén katun anu bersih.

Naha kacamata hideung pikeun lalaki atanapi awéwé?

Éta kacamata lengkep unisex. Ieu ngandung harti yén aranjeunna tiasa dianggo pikeun lalaki sareng awéwé, panggunaanana henteu janten masalah! Kualitas kacamata ieu ngajantenkeun lalaki sareng awéwé milih éta pikeun dianggo salaku pelengkap penampilanana salian ti ngajaga paningali aranjeunna.

Naon perlindungan UV 400?

Perlindungan UV400 dina kacamata hideung mangrupikeun saringan anu lengkep ngajaga anjeun tina sinar UV, kalebet sinar UVA sareng sinar UVB. ... Ieu nunjukkeun yén lensa kacamata anjeun bakal tiasa ngahalangan sinar UV kalayan panjang gelombangna kirang ti 400 nanométer. Sadaya lensa panonpoé optik anu disatujuan, teu aya kacuali, kudu minuhan sababaraha standar: Pangiriman cahaya: antara 3 sareng 100% saringan UV: minimal 99% (UV400 labél)

Naon kategori lensa kacamata hideung anu terpolarisasi?

Saatos jelas yén kacamata hideung urang ngagaduhan panyalindungan ieu anu dipikahoyong ku panon urang, urang kedah émut yén aya sababaraha jinis kacamata hideung polarisasi, Kusabab aya saringan kategori anu béda-béda numutkeun panggunaan anu urang pasihkeun ka lénsa ieu. Di hiji sisi, urang tiasa mendakan kacamata hideung anu langkung jelas, anu saringna tiasa lumayan 80% tina lampu, janten urang bakal diklasifikasikeun dina kategori 1. Gelas anu terpolarisasi ieu tiasa manpaat nalika poé mendung, tapi éta jelas henteu cekap dina dinten anu paling cerah. Nalika kaayaan ieu kajantenan, disarankeun pisan pikeun gaduh kacamata hideung polarized anu ngamungkinkeun antara 10 sareng 20% ​​cahaya nembus, anu kami bakal diklasifikasikeun kana kategori 2 sareng 3. Sareng upami anjeun henteu cekap nganggo kategori ieu .. . hariwang! Upami anjeun badé ngalaksanakeun sababaraha jinis kagiatan luar sareng salju dimana réfléksi pikeun alesan ieu langkung sengit, anjeun tiasa milih kacamata polarisasi khusus anu ngantepkeun sakedik cahaya, anu parantos aya kategori 4. Tangtosna, tong pernah nganggo jinis kacamata ieu pikeun nyetir ... dilarang kusabab pisibilitas anu handap, anjeun bakal ningali langkung kirang sareng aranjeunna! 

Dimana ngagaleuh kacamata hideung anu terpolarisasi?

Tanpa ragu, ti Uller® kami nawiskeun anjeun kacamata hideung polarisasi dirancang ku sareng kanggo panggunaan anjeun terasrasakeun aranjeunna. Saatos sadayana inpormasi ieu ngeunaan detil sareng karakteristik kacamata polarisasi, anjeun siap ngalebetkeun katalog online kami sareng milih kacamata polarisasi favorit anjeun dina katalog kami sareng koleksi kacamata hideung anu kami tawarkeun, leres-leres unisex!

kacamata hideung polarisasi

Kalayan sagala hal anu parantos anjeun pelajari, aranjeunna bakal tetep endah salami mangtaun-taun!


Patali sareng Publications

Panggihan 5 kauntungan langsung tina siklus!
Panggihan 5 kauntungan langsung tina siklus!
Andar en bici es una pasada sin duda. Sentir sin más la brisa soplando en tu cara mientras pedaleas por algunos de los escenarios más hermosos de España o el mundo… ¡Sigue leyendo y descubre cuales so
baca leuwih
Panganyarna dina kacamata ski Panggihan Uller Snowdirft énggal!
Panganyarna dina kacamata ski Panggihan Uller Snowdirft énggal!
Kumpulan kacamata ski ULLER SNOWDRIFT® kami didamel ku téknologi optik paling canggih di dunya! Éta kalebet sistem pertukaran lensa magnét. Naha anjeun terang téknologi kami
baca leuwih
Topeng ski Photochromic Penting dina dinten salju anjeun!
Topeng ski Photochromic Penting dina dinten salju anjeun!
Ti Uller® kami hoyong ngajarkeun anjeun pentingna masker ski nganggo lensa photochromic nalika ngajaga paningalian anjeun nalika latihan ski, snowboard, freeride atanapi kagiatan olahraga naon waé.
baca leuwih
Tip pencegahan dasar di gunung | Infografis
Tip pencegahan dasar di gunung | Infografis
Ti Uller® kami parantos nyiapkeun tip-tip ieu pikeun nyegah résiko naon waé di gunung kusabab kami hoyong pengendara sareng atlit profesional pikeun teras-terasan mikaresep kagiatanana
baca leuwih
Acara olah raga anu pangsaéna aya di taun 2021!
Acara olah raga anu pangsaéna aya di taun 2021!
Atlit perhatosan! Acara olahraga anu anjeun ngantosan parantos gaduh tanggal hajatan pikeun taun 2021. Naha anjeun parantos néwak? Leres, sataun anu pinuh ku olahraga sareng petualangan bakal datang! Candak vis a
baca leuwih
Ieu kaunggulan nganggo kacamata magnét pikeun ski!
Ieu kaunggulan nganggo kacamata magnét pikeun ski!
Ski atanapi snowboard sanés kaulinan. Ieu mangrupikeun olahraga ekstrim anu meryogikeun persiapan sareng kaayaan anu optimal. Anu paling penting nyaéta anjeun nyebatkeun kualitas pangsaéna dina alat-alat éta
baca leuwih
Lamping anu pangsaéna di Éropa nganggo kacamata salju dina usum ski ieu!
Lamping anu pangsaéna di Éropa nganggo kacamata salju dina usum ski ieu!
Fans nyiapkeun kacamata salju na pikeun resep usum ski. Klik di dieu sareng mendakan mana anu lamping paling héran di Éropa! Naha anjeun parantos terang anu mana ti sadayana t
baca leuwih
Kenalkeun tren kacamata ski 2021 panganyarna!
Kenalkeun tren kacamata ski 2021 panganyarna!
Duanana pamaén ski anu propésional sareng pemula kedah ngajagaan paningalna sareng kacamata ski. Tanpa diragukeun, waktuna pikeun nganyatakeun anjeun pikeun musim ieu. Terus maca sareng mendakan manpaatna
baca leuwih