Panganyarna dina kacamata ski Panggihan Uller Snowdirft énggal!

Pébruari 16, 2021

topeng ski salju

Tren pakean olahraga beuki ningkat, sareng tim desainer kami di Uller®, Pecinta ski inveterate, parantos nyiptakeun koleksi khusus kanggo freeriders dina haté; lima modél unik tina topéng ski fokus kana kanyamanan, kagunaan, kualitas sareng kinerja pikeun pamaén ski sareng snowboard paling ekstrim ... Naha anjeun daptar janten salah sahiji diantarana?

Ieu tanpa ragu cara anu paling idéal pikeun ameng ski! con topéng ski anu leres-leres diluyukeun sareng kabutuhan pemain ski Sareng dina waktos anu sami katingali hébat dina aksi!

Sakali kami parantos nyobian sadaya kacamata kami tina koleksi ULLER SNOWDRIFT® Kami tiasa ngumpulkeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngembangkeun desain sareng adaptasi anu diperlukeun pikeun nyumponan tungtutan atlit anu pangluhurna. Tungtungna, kami nampi hasil premium tina tingkat paling luhur ... Tingali ku nyalira!

Balanja KOLEKSI SNOWDRIFT


Naon anu urang topéng ski ULLER SNOWDRIFT®?


SKI masker sareng lensa MAGNETIK INTERCHANGEABLE

Model dina kumpulan kami ULLER SNOWDRIFT® kalebet sistem pertukaran lensa magnét. Sistem anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih lénsa iraha waé, gumantung kana kaayaan cuaca dina waktos anu ditangtoskeun. Gancang, saderhana sareng raoseun! Ieu berkat magnet anu parantos kami lebetkeun, salian ti nyepatkeun lénsa kana bingkai, éta gampang pisan dilakukeun. Bayangkeun tiasa ngarobih lensa dina ngan 2 detik!

Lénsa magnét ditukeurkeun

ANJEUNG !!

Éta kalebet DUA lensa anu bénten-bénten anu tiasa anjeun tukeur numutkeun kabutuhan anjeun dina saham: 

  • Lénsa utama dina Kategori 3, sampurna pikeun cerah.

Lénsa dina kategori 3

  • Lénél sekundér 1 pikeun dinten katémbong kirang sareng kaayaan anu goréng.

Lénsa dina kategori 1

 

PREMIUM SKI MASKEL DENGAN TEKNOLOGI LENSI OPTIK PRESTASI TEKNIK TINGGI X.POLAR

Kumpulan kami tina Kacamata ski ULLER SNOWDRIFT®Éta didamel ku téknologi paling canggih dina élmu élmu optik di dunya! Kalayan lensa kami High Tech Performance Optics X-POLAR urang ngahontal definisi sareng kajelasan di luhur normal anu ngamungkinkeun pengendara langkung ngaapresiasi lingkunganana kalayan kontras anu ideal sareng warna anu spektakuler. Seukeutna anu hébat naékkeun kontras sareng kasatiaan warna anu sajati, sahingga ningkatkeun visi lingkungan sareng lega.

Lénsa ti urang topéng ski ULLER SNOWDRIFT® Kami ngadamel aranjeunna nganggo bahan pangsaéna pikeun ngahontal résistansi sareng teu karasa ngalawan pangaruh, sareng sasarengan sareng éta, panyalindungan anu langkung ageung ngalawan radiasi ultraviolét. Sadaya ieu tanpa mopohokeun lightness anu masihan anjeun kanyamanan langkung ageung dina aksi !!

topeng ski salju

SKI masker sareng CHENTEL VENTILASI 
Salah sahiji faktor anu paling penting pikeun diperhatoskeun nalika milih kacamata ski anjeun nyaéta yén ngagaduhan sistem ventilasi khusus. Kaseueuran kacamata umum ngantepkeun hawa ngalirkeun tanpa akal, nalika anu leres nyaéta aranjeunna ngamungkinkeun sirkulasi hawa anu leres, sapertos anu didesain ku tim pengendara nalika ngadamel koleksi anyar kami topéng ski ULLER SNOWDRIFT®Hususna pikeun anjeun freeriders dina haté.

Sistem ventilasi urang ngirangan sensasi panas, sareng ngirangan kamungkinan ngésang, berkat sisi sareng lubang hareup urang kalayan tujuan asupan udara langsung sareng sirkulasi langkung gancang. 

Aranjeunna sampurna dihijikeun kana struktur topéng ski, antara lapisan busa, anu salian ti nyayogikeun kabugaran sareng pas, minuhan misi penting pikeun nyiptakeun rohangan anu langkung ageung antara lensa sareng panon urang kanggo ngamajukeun ventilasi.

 

topeng ski lensa ditukeurkeun anyar

SKI masker sareng perlakuan ANTIFOG / ANTIVAHO

Fitur penting sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta sistem anti kabut atanapi anti kabut. Kalayan kumpulan anyar tina topéng ski ULLER SNOWDRIFT®  anjeun tiasa hilap ngeunaan fogging! Utamana nalika usum panas dina dinten anu henteu tiis, atanapi nalika aktipitas aérobik nanjak sapertos ski backcountry atanapi gunung.

Fogging lumangsung kusabab akumulasi uap disababkeun ku bédana suhu antara luar sareng interior. Pikeun méréskeun kaayaan ieu, di Uller kami parantos ngagabungkeun serangkaian solusi supados pengendara ngaraos yakin pisan sareng kabébasan nalika ski sareng topéng ski:

  • Lensa ganda (lapisan dua kali) kalayan panyalindungan UV-400
  • Perawatan Antifog (anti kabut)
  • Vents

     

    SKI MASKAR KOMPATIBEL DENGAN HELMETS

    Aya sababaraha masker anu henteu cocog sareng helm sabab seueur anu peryogi topéng khusus. Nanging urang Kacamata ski ULLER SNOWDRIFT® Éta dirarancang ku cara anu standar pikeun leres pas dina hélem dina sagala jinis - umum, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung saé tina idéal pikeun dilebetkeun diantawis asesoris olahraga anjeun nalika anjeun nuju salju. 

    topeng ski lensa magnét ditukeurkeun anyar 

    SKI masker sareng strip sareng panyesuaian ANTI-SLIP

    Sareng urang moal tiasa mopohokeun detil di urang topéng ski ... Kasétna! Dina koléksi ULLER SNOWDRIFT® Kami ogé parantos fokus kana kalebet tali anti-slip sareng adjustable adjustable idéal pikeun sadaya jinis sirah sareng wajah, kalayan tujuan topéng ski nangtung pageuh tur teu aya kamungkinan ngageser. 

     

    topeng ski salju

     
    MASKAH KU KUALITAS PREMIUM

    Kumpulan kami tina Kacamata ski ULLER SNOWDRIFT® Éta diciptakeun ku sareng pikeun freeriders. Koléksi kami kalayan fitur téknis pangluhurna pikeun ngajamin kinerja anu paling saé sareng reliabilitas maksimum dina kaayaan anu paling ekstrim salami latihan Freeride.
    Sadaya desain kami tina topéng ski Éta didesain sakitar kabutuhan anu dipénta tim freerider kami tina produk, boh tina segi bahan sareng kanyamanan.
     

    topeng ski lensa magnét ditukeurkeun anyar

    Uller® mangrupikeun mérek sponsor resmi: Grupo Aramon (Formigal, Panticosa, Cerler, Javalambre sareng Valdelinares), Astún, Altitude HeliSki Aragón, Whistler Wander, Boi Taüll sareng El Dorado Freeride

     

     

    Sponsor resmi formigal cerler panticosa javalambre valdelinares

     


      Patali sareng Publications

      Kenalkeun tren kacamata ski 2021 panganyarna!
      Kenalkeun tren kacamata ski 2021 panganyarna!
      Duanana pamaén ski anu propésional sareng pemula kedah ngajagaan paningalna sareng kacamata ski. Tanpa diragukeun, waktuna pikeun nganyatakeun anjeun pikeun musim ieu. Terus maca sareng mendakan manpaatna
      baca leuwih
      Salju salju anu pangsaéna pikeun nganggo kacamata ski anjeun
      Salju salju anu pangsaéna pikeun nganggo kacamata ski anjeun
      Naha anjeun parantos yakin mana anu bakal janten tempat salju favorit anjeun? Atanapi naha anjeun henteu nyobian sadayana hébat ieu anu kami nyarankeun? Candak agenda sareng rencanana jalan-jalan anjeun ka salju. Rébuan ngantosan anjeun
      baca leuwih
      Siapkeun kacamata salju anjeun Musim-musim dibuka deui!
      Siapkeun kacamata salju anjeun Musim-musim dibuka deui!
      Usum ski 2020/2021 badé dimimitian! Resor ski parantos ngembangkeun protokol khusus sababaraha minggu pikeun tiasa dibuka deui kalayan aman ... sareng kacamata salju anjeun bakal janten el
      baca leuwih
      Kacamata ski atanapi kacamata salju Dimana kuring ngamimitian?
      Kacamata ski atanapi kacamata salju Dimana kuring ngamimitian?
      Upami anjeun masih mikirkeun ngamimitian dina olahraga usum salju, henteu kasép pikeun marios karesep anjeun nalika milih dimana ngamimitian, pilih modalitas mana anu paling cocog sareng anjeun sareng ngartos
      baca leuwih
      Turunan kaluar-piste sareng Kacamata Salju anjeun Pangsaéna freeride!
      Turunan kaluar-piste sareng Kacamata Salju anjeun Pangsaéna freeride!
      Freeride mangrupikeun jenis snowboard dimana anjeun ngalakukeun katurunan pareum pisan, dina salju parawan, kalayan kacamata salju anu saé, nyingkahan sadaya batu sareng halangan anu kaluar.
      baca leuwih
      Kacamata Snowboard Pilih anu pangsaéna dina ngan ukur 3 léngkah!
      Kacamata Snowboard Pilih anu pangsaéna dina ngan ukur 3 léngkah!
      Upami anjeun lebet kana dunya papan salju, atanapi anjeun parantos hoyong ngaganti kacamata salju lami ku anu langkung saé, langkung dioptimalkeun sareng tahan, urang gaduh rumus anu sampurna pikeun anjeun milih.
      baca leuwih
      Ieu mangrupikeun 5 kali nalika anjeun kedah nganggo kacamata salju anjeun
      Ieu mangrupikeun 5 kali nalika anjeun kedah nganggo kacamata salju anjeun
      Ngagem topeng ski anu saé penting pisan nalika latihan olahraga ekstrim dina salju. Naha anjeun ngarasa yén anjeun siap nungkulan résiko alam nalika ski? Pilarian 5
      baca leuwih
      Kacamata Ski Pilarian terang iraha sareng naha anjeun kedah ngagunakeunana!
      Kacamata Ski Pilarian terang iraha sareng naha anjeun kedah ngagunakeunana!
      Ngagem kacamata ski penting pisan nalika urang latihan olahraga ieu dina format naon waé. Naha anjeun parantos terang naon ari modalitas ski na? Terus maca pikeun terang modalitas anu pangsaéna
      baca leuwih